Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#64 closed Issue (Can't Duplicate)

Browser caching publish response?

Reported by: Lois Haggard Owned by: Garth Braithwaite
Priority: -Low Milestone:
Component: Admin-App Version: 2.0
Severity: Keywords:
Cc:

Description

I think this is just a browser caching thing, but it is something to be aware of. This happens when I have published an indicator, and I publish it again in the same brower session. I get the successful publish message, but the new content does not go out to the View application. I tried using a different browser (Firefox, vs. I.E.) to VIEW the indicator, and the content really wasn't there. So I don't believe it is merely an issue with caching the indicator page.

I close and reopen my browser I can publish the indicator, get the successful publish reponse, AND view the content via the View application or pull down the xml file.

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by Lois Haggard

Component: viewadmin

comment:2 Changed 10 years ago by Lois Haggard

Priority: trivialminor

comment:3 Changed 10 years ago by Lois Haggard

Milestone: IBIS-PH Admin-2Ideas for Version 2 Enhancements That Are Not on the Current ToDo List

comment:4 Changed 9 years ago by Garth Braithwaite

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Publish is only requested from the user's browser. The actual publish takes place between the apps - not the browser. The message "could" be cached and a proxy "could" be in the way when the admin and view apps are communicating. More info is needed.

comment:5 Changed 9 years ago by (none)

Milestone Parking Lot deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.